La nostra carn

L’any 2006 vam iniciar des de La Cooperativa el poder tancar el cicle de cria dels ramaders de la comarca i comarques veïnes. D’aquesta manera vam innovar en la possibilitat d’oferir un engreix col·lectiu i ecològic on el ramader continua essent el propietari dels seus animals.

Posteriorment, vam començar a comercialitzar la carn fent recaure el valor afegit d’aquesta producció sobre el ramader.

Així és com des de fa ja uns anys disposem de dues granges d’engreix: una de poltres i una de vedells ecològics.

La carn d’aquests animals, així com la de corder ecològica (en aquest cas l’engreix es fa des de les pròpies explotacions), es comercialitza en nom de Cooperativa del Pallars i garanteix que són animals del Pallars Sobirà, d’explotacions locals, on l’engreix és 100% ecològic i la cria d’alta muntanya i sota el foment de les races autòctones rústiques i adaptades al medi que tenim.

El resultat és doncs, una carn que en el seu sabor, qualitat organolèptica i valor nutritiu deixa palesa la qualitat que té.

A l’Agrobotiga del carrer Pol i Aleu, 28 de Sort es pot comprar en format de safates i també es poden fer encàrrecs al gust del consumidor: peces senceres, parts concretes i de les espècies de vedella ecològica, corder ecològic i poltre.

On pot comprar la Carn de La Cooperativa del Pallars de Sort:
Agrobotiga d’Alcarràs
Agrobotiga l’Avellanera

Agrobotiga La Perpetuenca