Modernització i Incorporació Joves

Us informem que la nostra Cooperativa està inscrita al DAR com a ENTITAT d’ASSESSORAMENT RAMADER,  podent donar serveis d’INTEGRAL.

Com a Entitat d’Assessorament donem el Servei de Tramitació dels següents Ajuts de la DUN que esdevenen en un Contracte Global d’Explotació General:

1. Modernització de les explotacions __ Serien el que abans s’anomenava Pla de Millora i que inclou inversions de millora de l’explotació: construcció i ampliació de naus, implantació de recs, tanques d’explotació, maquinària, millora de prats, etc.

2. Incorporació de Joves Agricultors__Quan un o una jove s’incorpora a l’activitat agrària i/o ramadera i té entre 18 i 40 anys, té un ajut important per a poder adquirir l’explotació que ell o ella planteja.

3. Diversificació de l’activitat agrària__Ajuts destinats a engegar o ampliar activitats que representin un complement econòmic per a l’explotació: turisme rural, hípiques, cases de colònies, granja escola, etc.

Totes aquestes ajudes es demanen amb la DUN—>Límit el 14 de Maig

Cal que la mateixa Entitat que us fa la DUN, us faci l’Assessorament per a demanar en CONTRACTE GLOBAL d’EXPLOTACIÓ GENERAL.

A la Cooperativa podeu venir o trucar per ampliar aquesta informació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *