DUN 2012 (Contracte Global d’Explotació)

Ja podeu fer la vostra DUN a la nostra Cooperativa

Hi ha temps fins a finals d’Abril

Us informem que la nostra Cooperativa està inscrita al DAR com a ENTITAT d’ASSESSORAMENT RAMADER,  podent donar serveis d’INTEGRAL.

Com a Entitat d’Assessorament donem el Servei de Tramitació dels següents Ajuts de la DUN que esdevenen en un Contracte Global d’Explotació General:

1. Modernització de les explotacions __ Serien el que abans s’anomenava Pla de Millora i que inclou inversions de millora de l’explotació: construcció i ampliació de naus, implantació de recs, tanques d’explotació, maquinària, millora de prats, etc.

2. Incorporació de Joves Agricultors__Quan un o una jove s’incorpora a l’activitat agrària i/o ramadera i té entre 18 i 40 anys, té un ajut important per a poder adquirir l’explotació que ell o ella planteja.

3. Diversificació de l’activitat agrària__Ajuts destinats a engegar o ampliar activitats que representin un complement econòmic per a l’explotació: turisme rural, hípiques, cases de colònies, granja escola, etc.

Totes aquestes ajudes es demanen amb la DUN

Cal que la mateixa Entitat que us fa la DUN, us faci l’Assessorament per a demanar en CONTRACTE GLOBAL d’EXPLOTACIÓ GENERAL.

A la Cooperativa podeu venir o trucar per ampliar aquesta informació.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *